Infermera virtual

MuntanyaPlanifica amb anterioritat l’activitat, informa’t de les condicions climatològiques i assegura’t de tenir una base de preparació física. 

Data: September 10, 2018, 12:00 am

PreservatiusUtilitza el preservatiu sempre, tant si mantens relacions sexuals amb penetració com si optes pel sexe oral.

Data: August 27, 2018, 12:00 am

Icono vergonyaSegur que algun cop t'has posat vermell i has sentit la necessitat de desaparèixer. Una estratègia per a regular la vergonya és ser conscients que la perfecció no existeix i acceptar qui som. Si vols saber-ne més, consulta'ns.

Data: August 13, 2018, 12:00 am

8 gots d'aiguaÉs necessari mantenir-se hidratat, preferentment amb aigua, encara que també poden servir els sucs naturals, les infusions, el te o els brous vegetals, que, a més d'aportar líquids a la dieta diària, subministren altres nutrients (vitamines i minerals).  

Data: July 30, 2018, 12:00 am

Icona cop calorÉs causat per un excés de calor i sol presentar-se com febre molt alta, nàusees o mal de cap intens. Per evitar-lo, beu molts líquids encara que no tinguis set, protegeix-te del sol i fes servir roba còmoda i de colors clars. Si vols saber-ne més, consulta'ns!

Data: July 16, 2018, 12:00 am

 

Per accedir a la pàgina virtual d’infermera virtual podeu fer clic AQUÍ