Infermera virtual

Icona màscara de carnestoltes És important crear situacions que permetin viure i experimentar moments d’alegria. Per fer una bona regulació d’aquesta emoció, comparteix-la amb els altres! Si vols conèixer més, sobre estratègies saludables per a donar resposta a les emocions, visita’ns.

Data: February 24, 2020, 12:00 am

icona d'un plat i cobertTant si ets de fer plat únic o prefereixes un menú de tres plats, a l'enllaç podràs trobar una setmana de receptes de carmanyola per a cada estació de l'any.

Data: February 10, 2020, 12:00 am

Icona d'una moto i cascRecorda revisar abans de sortir: la pressió de les rodes, l'oli, els frens i les llums. No t'oblidis de posar-te les proteccions (casc, guants, etc) durant el trajecte!

Data: January 27, 2020, 12:00 am

icona pilota i fixa del dóminoSense ser una necessitat vital, treballar i divertir-se és essencial per mantenir la integritat de la persona adulta, que ha d'aprendre a seleccionar activitats que s'ajustin a les seves necessitats. Si vols saber-ne més consulta'ns.

Data: January 13, 2020, 12:00 am

Maniobra de HeimlichSi la persona encara pot parlar i, per tant, respirar, anima-la a tossir perquè amb la tos expulsi allò que està obstruint parcialment el canal respiratori.

Què NO has de fer en aquesta situació? No donis cops a l’esquena. Al contrari del que molta gent pensa, fent-ho, l’objecte es pot moure i acabar tapant per complet el canal respiratori. Tampoc és convenient que posis res a la boca ni intentis treure a cegues l’objecte o el menjar que causa l’ennuegament.

Data: December 30, 2019, 12:00 am

 

Per accedir a la pàgina virtual d’infermera virtual podeu fer clic AQUÍ