Infermera virtual

fumar i llibresLa dificultat de concentració és un símptoma de la síndrome d’abstinència. Dura 2-3 setmanes; un cop han passat, les funcions del cos tornen a la normalitat. Si vols saber-ne més, visita’ns!

Data: September 9, 2019, 12:00 am

picada mosquitEs recomana aplicar fred a la zona de la picada per reduir la inflamació i la picor, convé aplicar, a la zona de la picada, una solució de calamina o d’amoníac per reduir la picor, s’ha d’evitar gratar la zona de la picada, per evitar el risc de provocar una ferida. Per evitar-te aquestes molèsties, utilitza la mosquitera! 

Data: August 26, 2019, 12:00 am

PlatjaPer gaudir plenament del mar aquest estiu, informa’t prèviament de les espècies marines perilloses i de les zones amb risc de lesions, com ara els esculls de corall.

Data: August 12, 2019, 12:00 am

DesmaiUn dels més importants és beure sovint i en petites quantitats, per evitar la distensió gàstrica, que també produeix disminució de la sensació de set.

Data: July 29, 2019, 12:00 am

icona muntanyaPlanifica amb anterioritat l’activitat, informa’t de les condicions climatològiques i assegura’t de tenir una base de preparació física.

Data: July 15, 2019, 12:00 am

 

Per accedir a la pàgina virtual d’infermera virtual podeu fer clic AQUÍ