Infermera virtual

icona muntanyaPlanifica amb anterioritat l’activitat, informa’t de les condicions climatològiques i assegura’t de tenir una base de preparació física.

Data: July 15, 2019, 12:00 am

Sidrome turistaSi tens pensat agafar un avió aquestes vacances, és important que coneguis la síndrome de la classe turista per prevenir-la. Si vols saber quines són les mesures de prevenció, consulta’ns.

Data: July 2, 2019, 12:00 am

icona coca sant joan

Si no vols tenir un ensurt, tingues en compte aquestes recomanacions:

 

  • Si elaboreu vosaltres mateixos la coca, recordeu les normes d'higiene i de manipulació d'aliments per tal d'evitar el risc de contaminació.
  • Si compreu la coca en una botiga, assegureu-vos que és un establiment que compleix amb la normativa per tal de garantir la seguretat en el seu consum.
  • És important mantenir les coques (si porten crema o nata) refrigerades, per tal de no trencar la cadena del fred i així evitar la proliferació de microorganismes que les poden contaminar.

Aquestes mesures poden semblar molt òbvies, però són molt importants per tal de gaudir dels aliments d'una forma segura.

Data: June 17, 2019, 12:00 am

pulmonsSi passeges o fas exercici, és aconsellable evitar les zones de molt trànsit. Fes atenció a la informació sobre contaminació ambiental i renova l'aire de casa. Si vols més informació, consulta’ns aquí.

Data: June 3, 2019, 12:00 am

Fumar em relaxaFumar no relaxa perquè el tabac tingui efectes relaxants, sinó perquè la persona és addicta a la nicotina i s’ha satisfet momentàniament la síndrome d’abstinència.

Data: May 20, 2019, 12:00 am

 

Per accedir a la pàgina virtual d’infermera virtual podeu fer clic AQUÍ